Varenie jedla je pre život v kempe najdôležitejšie
Na trhu je veľa kempingových kuchýň, ako si teda vybrať tú správnu kempingovú kuchyňu pre váškempovanie život?
1.Kempingový hrniec
Holandský hrniec
Holandský hrniec je jednou z nevyhnutných pomôcok na plnohodnotné varenie, človek v ňom dokáže splniť všetky potreby varenia.
Najväčšou výhodou hrnca je, že je vodotesný a má silnú tepelnú ochranu. Je všemocný z hľadiska „údenia, varenia“. Dá sa dokonale kombinovať s polievkou alebo najlepším efektom.
Holandský hrniec je sám o sebe taký výkonný, že sa dá viacnásobne použiť, a vzhľadom na dobrú konzerváciu tepla je potrebné po vybavení holandského hrnca používať rukavice proti opaľovaniu a nástroje na prenášanie hrncov. Hovorme o obsahu holandského hrnca a jeho údržbe holandského hrnca. Dobre udržiavaný patrí k tým, ktoré sa môžu používať ako rodinná pamiatka.
Holandská panvica dokázala splniť všetky potreby varenia, ale keďže sa na stene hrnca spravidla „smažia a vyprážajú“ pokrmy, túto panvicu si ľahko vybavia aj začínajúci kempujúci a patrí k najčastejšie používaným
Pokúste sa vybrať panvice s nepriľnavým povrchom. Keď voda na kempovanie v prírode nie je obzvlášť vhodná, umývanie panvíc sa často stáva problémom, takže s nepriľnavými panvicami bude manipulácia pohodlnejšia. Okrem toho sa odporúča zvoliť panvicu s pokrievkou kvôli pohodliu Niektoré pokrmy, ktoré treba variť
2.varič
Plynový varič
A či už ide o značku alebo funkčný dizajn, kempingových varičov je veľa. Stále však ide o najbežnejší plynový sporák odporúčaný pre začínajúcich táborníkov. Hoci je tradičný horolezecký varič pohodlný, má obmedzenú nosnosť a malú palebnú silu, ktorú výrazne ovplyvňuje vietor. Nie je vhodný na glampingové scény, ktorých hlavným zážitkom je kempovanie.
Ako si vybrať kempingový varič?
3.Kempingový nábytok
Pri glampingu jestôl nevyhnutný. Pri výbere stola sa neodporúča vyberať malý stôl ani pre začiatočníkov. Pri skutočnom používaní zistíte, že vôbec nestačí. Jednoduchý a prenosný malý stolík využijú pokročilí alebo starší ľudia. Stabilný, priestranný a dobre organizovaný stôl môže priniesť lepší zážitok z kempovania.
Najvýhodnejší je stôl na vajíčka. Stolová doska a konzola stolíka na vajíčka sú oddelené. Pri skladovaní sa konzola dá zložiť a zabaliť pracovnou plochou a vložiť do úložného vrecka, čo je veľmi pohodlné na rozkladanie a skladanie.
4. Stolový riad
Šálky, taniere, misky, kuchynské nože, kanvice
Aj keď má každý doma rôzny riad, neodporúča sa používať keramické alebo sklenené výrobky na stolovanie v kempe, veď sa počas skladovania a používania ľahko zrazia. Osobne odporúčame používať titánový alebo nerezový riad, pretože je ľahký, nehrdzavie, odolný proti opotrebovaniu, odolný voči vysokým teplotám a proti kolízii.
3 Ľudia 4 v 1 Kempingová súprava riadu
5. Ostatné:chladiaci box
Výborné kempingové jedlá sú neoddeliteľné od čerstvosti surovín a vhodným outdoorovým inkubátorom je tiež jedna z nevyhnutných položiek.
Pri výbere vybavenia sa odporúča dodržiavať zásadu „dosť je dosť“, najskôr zvážiť nevyhnutné zásoby, až neskôr zvážiť individuálny výber a z funkčného hľadiska splniť najzákladnejšie potreby pri kempovaní.
11L outdoorová izolovaná chladiaca taška
Related Articles:
Ako si urobiť kávu počas kempovania?